Mobil 2020

Gårdens butik & hantverksateljé

På gården har vi två gårdsbutiker. Köttboden där ni hittar vår egen produktion av kött, chark och delikatesser av alla de slag och vår Hantverksateljé full med ulliga och gulliga bruksföremål och presentartiklar.

 Allt kött som säljs hos oss är från ekologiska djur som är födda på gården och slaktade i vårt gårdslakteri. Rökt lammfiol, kallrökta korvar, salami, grillkorvar, pajer, lammfärsbiffar....
På hösten kan också beställa helt eller halvt lamm.. 
Kött & Chark >

 Allt kött som säljs hos oss är från ekologiska djur som är födda på gården och slaktade i vårt gårdslakteri. Vi gör också rökta lammfioler, kallrökta korvar, salami, pastejer, jul-prinsar och isterband. Gammeldags kokekorv, rullader och linka. All traditionell julmat fast på lamm.
På hösten kan också beställa helt eller halvt lamm.
Kött & Chark >

Vi tillverkar själva mängder med olika inläggningar, marmelader, chutney, gelé och annat. Bra presenter som inte behöver kyla! 

Mer om våra delikatesser >

I vår hantverksateljé  hittar du en massa ulliga och gulliga saker, allt ifrån mössor, kramdjur, tovade tofflor, stickade ullvantar, kuddar, sjalar m.m. 

Vi köper in en del "fåriga" och "ulliga" produkter så som tvålar av fårfett, disktrasor med får och halmslöjd som passar in hos oss.

Mer om hantverksateljén >Vi hjälper dig gärna med presenter!

Vi gör presentkorgar och lådor i alla storlekar och kan anpassa dem efter era önskemål.
Välkommen hit eller slå oss en signal!


Färdiga korgar & lådor >

Välkommen till oss!