Mobil JULLOGO luva

Gårdens butik & hantverksateljé

På gården har vi två gårdsbutiker. Köttboden där ni hittar vår egen produktion av kött, chark och delikatesser av alla de slag och vår Hantverksateljé full med ulliga och gulliga bruksföremål och presentartiklar.
 

Jullådor & Delikatesskorgar 
I köket kokas julens inläggningar, julsenapen är satt och kakorna planeras. I charken ska korvar börja stoppas, kryddor ska blandas och lammfioler rökas. Vi nynnar på julmusik och packar jullådor. Vi hjälper till med både julkalas och julklappar, bara hör av dig. Om du önskar beställa jullådor så ring på 0304-450 36 eller skicka ett mail till info@ostroofarfarm.com.

Våra färdiga jullådor & Delikatesskorgar hittar du här:
 www.ostroofarfarm.com/jullådor
Vi kan även anpassa dem efter dina egna önskemål och prisklasser.

Vi slår in och skickar julklappen till dig, allt klappat och klart.

Nu inför julen hittar du alla julbordets läckerheter här: Rökt lammfiol, pastejer, lammprinsar, gammeldags köttkorv, rullader, linka m.m. Varför inte prova Linka i år, istället för skinka, gjord på samma sätt men mycket godare!
Till nyår passar ju lammfilé, innanlår eller varför inte lammrostbiff.

Mer om kött & chark >

Vi tillverkar själva mängder med olika inläggningar, marmelader, chutney, gelé och annat. Bra presenter som inte behöver kyla! 

Mer om våra delikatesser >

I vår hantverksateljé  hittar du en massa ulliga och gulliga saker, allt ifrån mössor, kramdjur, tovade tofflor, stickade ullvantar, kuddar, sjalar m.m. 

Vi köper in en del "fåriga" och "ulliga" produkter så som tvålar av fårfett, disktrasor med får och halmslöjd som passar in hos oss.

Mer om hantverksateljén >

Varmt välkommen!