Mobil 2020

Gårdens butik & hantverksateljé

På gården har vi två gårdsbutiker. Köttboden där ni hittar vår egen produktion av kött, chark och delikatesser av alla de slag och vår Hantverksateljé full med ulliga och gulliga bruksföremål och presentartiklar.

I alla vrår märks det att julen står för dörren. Vi har redan börjat slå in julklappar och nynnar på julmusik. Tomtarna börjar dyka upp (fast dom försvinner ju aldrig riktigt helt). Frun i huset tillverkar så fort hon får en stund över (nätterna är långa...), allt ifrån mössor, kramdjur, kuddar, sjalar m.m. allt i mjukaste lammskinn.
Vi har stor sortering av mjuka, grå och lockiga härliga skinn!

I köket kokas julens inläggningar, julsenapen är satt och kakorna planeras.

I charken ska korvar börja stoppas, kryddor ska blandas och lammfioler rökas. 
Vi hjälper till med både julkalas och julklappar, bara hör av dig.

 Allt kött som säljs hos oss är från ekologiska djur som är födda på gården och slaktade i vårt gårdslakteri. Vi gör också rökta lammfioler, kallrökta korvar, salami, pastejer, jul-prinsar och isterband. Gammeldags kokekorv, rullader och linka. All traditionell julmat fast på lamm.
På hösten kan också beställa helt eller halvt lamm.
Kött & Chark >

Vi tillverkar själva mängder med olika inläggningar, marmelader, chutney, gelé och annat. Bra presenter som inte behöver kyla! 

Mer om våra delikatesser >

I vår hantverksateljé  hittar du en massa ulliga och gulliga saker, allt ifrån mössor, kramdjur, tovade tofflor, stickade ullvantar, kuddar, sjalar m.m. 

Vi köper in en del "fåriga" och "ulliga" produkter så som tvålar av fårfett, disktrasor med får och halmslöjd som passar in hos oss.

Mer om hantverksateljén >Vi hjälper dig gärna med presenter!

Vi gör presentkorgar och lådor i alla storlekar och kan anpassa dem efter era önskemål.
Välkommen hit eller slå oss en signal!


Färdiga korgar & lådor >

Välkommen till oss!